Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay FEŠTA POŠLA PO ZLU Navijači slavili pobjedu reprezentacije, umjesto votke popili sredstvo za izbjeljivanje stvari

FEŠTA POŠLA PO ZLU Navijači slavili pobjedu reprezentacije, umjesto votke popili sredstvo za izbjeljivanje stvari

Hitno prebačeni u bolnicu

Dvojica nogometnih navijača iz Wegenlebena u Saskoj-Anhaltu htjeli su u petak navečer nakon velike pobjede Njemačke nad Škotskom nazdraviti votkom. No, napravili su kobnu pogrešku. U boci nije bila votka već lužina!

Njih dvojica su otvorila 'bocu votke' koja je tamo stajala dugo vremena. Boca je imala konvencionalnu etiketu, tekućina unutra bila je bistra i prozirna. Muškarci su navodno tu 'votku' točili u šalice i nazdravljali.

I tako je umjesto vesele zdravice i proslave pobjede uslijedio hitni odlazak u bolnicu, piše Fenix Magazin.

Srećom po njih dvoje, treći čovjek u njihovom društvu odmah je reagirao i nazvao broj hitne pomoći – stigli su vatrogasci i liječnik hitne pomoći .

'Radilo se o brzoj analizi točnog sadržaja boce votke', kaže dr. Alexander Beck, voditelj specijalističke službe ABC u okrugu Harz.

Koristeći uzorak slučaja i proces izuzimanja, tekućina iz boce votke konačno je identificirana u hitnoj službi.

Dr. Alexander Beck je potvrdio: Bila je to lužina koja se zapravo koristi za izbjeljivanje stvari.

Pohvalio je suradnju svih spasilaca u Wegenlebenu: 'To je značilo da se dvojici ozlijeđenih moglo brzo pomoći i spriječiti nešto gore.'

Dr.Beck je ponovno upozorio da se ne ulijevaju kemikalije u boce . 'Njima je mjesto u njihovim, posebno označenim i uskladištenim kontejnerima.'

Njih dvojica će, nadamo se, imati razloga ponovno nazdravljati za njemačku reprezentaciju u nadolazećim utakmicama, ali će svakako biti oprezniji u ispijanju pića.

Vaša reakcija na temu