Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: 'Svoj sam san ostvario, nadam se slavlju u Splitu'

VIDEO: 'Svoj sam san ostvario, nadam se slavlju u Splitu'

'Mislim da sam napravio pravi potez'

Bivši napadač Hajduka, a danas član austrijskog LASK-a Marin Ljubičić bio je gost Driblera. Ovaj Youtube kanal pokrenuo je čuveni bosanskohercegovački novinar i komentator Marjan Mijajlović

Ljubičić je komentirao aktualne teme, a između ostalog govorio je i o Hajduku.

- Zadnjih pola godine u Hajduku nisam baš igrao. Kada bih igrao stavljalo me na desno krilo. Upravi Hajduka sam zahvalan na dolasku u prvu ekipu. Bio mi je san zaigrati za prvu ekipu Hajduka, da mogu nastupati pred Torcidom. Nisu se poklopile neke stvari. Imao sam opcije posudbi u hrvatskoj ligi. Nisam to htio, želio sam otići u inozemstvo. Mislim da sam napravio pravi potez. Nije lako iz juniora doći u seniore. Svima treba odskočna daska za što je prije bila dobra B ekipa koja je ukinuta - rekao je Ljubičić, a potom dodao:

- Hajduk je dosta uložio, doveo igrače koje nismo mogli gledati da ćemo vjerovati u Hajduku. Perišić, Brekalo, to je baš nerealan kadar. Vjerojatno najbolji u ne znam koliko godina. Je li to ta sezona? Ne znam. Rijeka ima mladu ekipu, igraju odličan nogomet. Dinamo kao Dinamo, uvijek pobjeđuje u malim utakmicama. Bit će napeto do kraja. Više od svega bih volio da Hajduk osvoji, da bude napokon slavlje u Splitu, da ga i ja proživim. 

Cijeli razgovor možete pogledati u priloženom videu...

Vaša reakcija na temu