Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Bivši Hajdukov kapetan objasnio kako su ga izigrali i zašto će tužiti Hrvatski nogometni savez!

VIDEO Bivši Hajdukov kapetan objasnio kako su ga izigrali i zašto će tužiti Hrvatski nogometni savez!

Kada vidim da nešto nije kako treba, onda idem do kraja - rekao je

Nekadašnji Hajdukov kapetan Hrvoje Vejić je u svom komentaru na Dalmatinskom portalu napisao:

- I osobno sam nedavno doživio licemjerje samoprozvane Familije, nepoštenje, pogodovanje određenima po babi i stričevima'.

U najnovijem izdanju 'Bijelog studija' je upitan da pojasni o čemu se radi.

- Nedavno sam se prijavio na javni natječaj koji je nogometna akademija HNS-a raspisala za prijavu za UEFA Pro natječaj. Na to sam se prijavio, a negdje pred Božić sam dobio mail da nisam primljen i da nastavim raditi na dobrobit hrvatskog nogometa. Dobro, nisam bio primljen, pa sam napisao žalbu preko jednog odvjetničkog društva u Zagrebu. Odgovorili su mi da ispunjavam sve uvjete natječaja, ali da nisam primljen jer nemam dovoljno bodova. Ja sam od njih potom tražio da mi pošalju listu kandidata koji su primljeni, no meni oni to nisu poslali - kazao je Vejić.

Potom je nastavio:

- Ja sam se među kolegama raspitao tko je primljen. Taj mail u kojem su me odbili dobio sam 21. prosinca navečer u osam sati, a rok za žalbu bio je jedan tjedan. Ne sedam radnih dana, već sedam dana, a u tom su tjednu Badnjak, Božić i sv. Stjepan. Na kraju sam tu žalbu uspio nekako poslati. Na kraju kad sam saznao tko je sve primljen, otprilike, još čekam potpunu listu, malo sam istražio i shvatio kako jedno sedam do deset kandidata od trideset ne ispunjava uvjete natječaja. Znači, imamo kandidate koji ne ispunjavaju uvjete natječaja, a meni ste napisali da ih ispunjavam. Netko može imati dvjesto bodova, ali ako ne ispunjava uvjete ne može biti primljen. 

Potom je zaključio:

- Ja ću vjerojatno sudskim putem poništavati taj natječaj. Nakon šest mjeseci ili godinu dana oni će morati vratiti te novce ljudima koji će već odraditi svoju edukaciju, to je njihov problem. Razgovarao sam sa svima iz HNS-a, i s Kustićem, i s Bobanom, i sa Svetinom te im ukazao na nepravilnosti. Svi su se pravili mutavi pa se kasnije ne javljaju na telefon. Može, nema problema. Vidjet ćemo na sudu tko je u pravu. Novce koje sam planirao uložiti u školovanje dat ću odvjetnicima i istjerat ću to na kraj jer sam tvrdoglav. Kada vidim da nešto nije kako treba, onda idem do kraja.

Izjavu možete pogledati u videu.

Vaša reakcija na temu