Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Sportski park Radomlje ima pet terena, pogledajte u kakve uvjete idu igrači Hajduka

VIDEO: Sportski park Radomlje ima pet terena, pogledajte u kakve uvjete idu igrači Hajduka

Uvjereni smo da je to tek početak plodnog perioda - poručuju iz Radomlja

Nogometni klub Radomlje je krenuo u suradnju s Hajdukom, a prema Sloveniji su već otišli prvotimci 'bijelih' Mario Čuić i Ivan Ćalušić.

U Radomlju su napravili promotivni video Sportskog parka koji služi kao domaća baza za seniorski tim i omladinske selekcije. 

U Sportskom parku Radomlje se nalazi pet igrališta, od toga tri sa prirodnom travom i dva s umjetnom travom. Pored igrališta su u parku i potpuno nove svlačionice, ured, restoran i bar, gde se hrane igrači i gde su dobrodošli i ostali gosti, nova teretana i fizioterapijska prostorija.

- Prezentacija Sportskog parka je dio nove strategije kluba, na koju je jako utjecao nedavno postignut dogovor sa HNK Hajduk Split. Slovenskoj i hrvatskoj javnosti želimo predstaviti visoki nivo infrastrukture, koje je na raspolaganju našim igračima, zaposlenicima i svim ostalim gostima. Uvjereni smo da je to tek početak plodnog perioda, koji će naš brand podignuti na viši nivo i utvrditi NK Radomlje kao jednog od prepoznatljivih klubova u Sloveniji - poručuju iz Radomlja.

U prilogu pogledajte video.

Vaša reakcija na temu