Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TONĆI KUKOČ: Ovo što radi Halilović je uvreda za nogomet!

TONĆI KUKOČ: Ovo što radi Halilović je uvreda za nogomet!

'Profesionalni sportaš je posvećen svom tijelu kao marinac'

Tonći Kukoč na zanimljiv je način prokomentirao situaciju u kojoj se našao Alen Halilović. Nekada velikom talentu hrvatskog nogometa propao je transfer u grčki Aris zbog fizičke spreme. 

Profesionalni sportaš je posvećen svome tijelu kao marinac! U profesionalnom sportu ne možeš utjecati na sve, ali na jednu možeš sigurno, a to je da si fizički spreman. To je najmanja stvar koju moraš imati iz poštovanja prema sebi i klubu koji ti daje plaću. Ovo što radi Halilović je uvreda za nogomet. Padneš liječnički pregled jer nisi fizički spreman??? U životu na vagi, ljudi izgube po 30 kg nakon nekoliko tjedana, a njemu 8 mjeseci u HNK Rijeci nije bilo dovoljno za dignuti fizičku formu, znači ovo nema veze sa talentom, nego sa radom, redom i disciplinom. Najgora stvar u životu sportaša je uzeti svoj talent koji ti ga je Bog dao i baciti ga u smeće. Svi mladi gladni uspjeha: današnje vrijeme nije važno odakle ste i tko ste; ako ste disciplinirani, nitko vas neće zaustaviti - napisao je Kukoč.

Vaša reakcija na temu