Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Luka Mladinić ŠTO ĆE ODLUČITI? Hajdukovo proljetno otkriće na popisu dvije reprezentacije!

ŠTO ĆE ODLUČITI? Hajdukovo proljetno otkriće na popisu dvije reprezentacije!

Dobrim igrama privukao je pažnju

Niko Sigur mora odlučiti, Hrvatska ili Kanada. Mladi hajdukovac dobio je dva reprezentativna poziva. Izbornik hrvatske U21 reprezentacije Dragan Skočić uvrstio ga je na popis za Europsko prvenstvo koje se igra u Rumunjskoj i Gruziji od 21. lipnja do 8. srpnja, a Sigura traže i prate i Kanađani.

Izbornik Kanade John Herdman uputio mu je pretpoziv za Gold Cup, natjecanje koje se od 24. lipnja do 16. srpnja igra u SAD-u i Kanadi. 

Sigur je za prvu momčad Hajduka debitirao 22. travnja protiv Varaždina. Iako je po vokaciji veznjak za prvu momčad 'bijelih' do sada je svih sedam utakmica odigrao kao desni bek i ostavio odličan dojam. Sada pak mora izabrati. U Kanadi je rođen, dok je Hrvatska sa sportske strane puno veći izazov...

Vaša reakcija na temu