Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Stipić: Ljubičić nije dao gol, ali tako dobro izgleda, dijete je Hajduka i bolja je opcija od Diamantakosa

Stipić: Ljubičić nije dao gol, ali tako dobro izgleda, dijete je Hajduka i bolja je opcija od Diamantakosa

'Ako Hajduk ima cilj da želi biti prvak, onda se ne može desiti onakav govor tijela jer to odaje slabost'

Bivši trener Slaven Belupa Tomislav Stipić komentirao je igru Hajduka u ogledu protiv Šibenika u emisiji 'Stadion'. Evo što je kazao:

- Ovo je prva utakmica nakon reprezentativne stanke i nekad mi treneri imamo previše vremena da odlučimo i ponekad donesemo malo krivu odluku. Bilo je dosta disbalansa, pogotovo u fazi napada.

Potom je prikazan prvi gol Šibenika.

- Ovdje dolazi Čolina i igra kao desni bek loptu petom, dolazi do gubljenja nakon čega Marin osvaja prostor...

Nije Čolina igrao na svojoj strani...

- Mislim da je sveto pravilo - čim igrate nogomet i ne mislite, onda ste na prirodnoj poziciji i imate najbrže reakcije. Igraču je najteže kad mora razmišljati gdje mu je suigrač, gdje mu je prostor, nešto mu je neubičajeno i znači da nema brzine. Igrači su se nalazili na prostorima koji im nisu svakodnevica. U ovoj utakmici sam s mnogo toga iznenađen i s Krovinovićem koji je žrtvovan protiv ekipe koja je bez pedigrea, uz sav respekt Šibeniku. Diamantakosa nije bilo na mapi, u redu, Marin Ljubičić nije dao gol, ali tako dobro izgleda i dijete je Hajduka i bolja je opcija. Trener na poluvremenu vadi Čolinu koji možda ne može ništa jer igra na desnoj strani, vadi Diamantakosa koji nema kontinuitet utakmica i u biti priznaje i svoju i igračevu pogrešku.

O Šibeniku je kazao:

- Zdravo tlo za mlade igrače, u tom okružju dobiju sve da eksplodiraju. Jako su nezgodna ekipa i raduje me način kako igraju nogomet.  

Pokazao je potom na ekranu emocije igrača Hajduka koji su se tijekom susreta hvatali za glavu, bacali na pod...

- Emocije su dar, a mogu biti i najveće prokletstvo. One su benzin i ne mogu biti na prvom mjestu. Kad vidite ovdje govor tijela igrača Hajduka, ja sam imao osjećaj da je protivnik Real Madrid, a ne Šibenik, uz sav respekt domaćinu. Jer ako Hajduk ima cilj da želi biti prvak, onda se ne može desiti ovakav govor tijela jer to odaje slabost, ne samo za mene, nego i za klub i publiku.

Vaša reakcija na temu