Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ovo je jedini trenutak u kojemu suci vide Ercega i trenutak kada mu je lopta upućena

Ovo je jedini trenutak u kojemu suci vide Ercega i trenutak kada mu je lopta upućena

Nova zanimljivost

U utakmici 7. kola Hajduk je na Poljudu poražen od Istre 0:1, a mnogo je polemike nakon susreta vođeno oko toga je li u akciji kod gola Ante Erceg bio u zaleđu ili u dozvoljenoj poziciji.

Nakon VAR-afere su isplivale brojne snimke pa smo tako doznali i da je ovo jedini trenutak kada su suci u VAR sobi na kameri u istom trenutku imali trenutak upućivanja lopte i samog Ercega. Kut kamere je takav da je uistinu bilo što teško utvrditi, te će neophodno biti nabaviti još kamera kako bi HNL bio regularniji.

Mi smo tada nakon utakmice dobili sliku iz puno boljeg kuta, koji nažalost nije bio dostupan sucima u VAR sobi. Možete je vidjeti OVDJE.

Za one koji ne znaju dodajmo da zaleđa nema ako je Erceg bio na svojoj polovici, no ima ga ako centar prelazi bilo koji di njegovog tijela kojim se može postići pogodak.

Vaša reakcija na temu