Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OGLASILA SE SUDAČKA KOMISIJA: Prvi put analizirana je dodjela žutih kartona!

OGLASILA SE SUDAČKA KOMISIJA: Prvi put analizirana je dodjela žutih kartona!

Analiza 17. kola HNL-a

Komisija nogometnih sudaca Hrvatskog nogometnog saveza objavila je sudačku analizu 17. kola HNL-a.

RUDEŠ - LOKOMOTIVA

Sudac: Mario Zebec. Pomoćni suci: Bojan Zobenica i Željko Bučar. VAR sudac: Igor Pajač. 

Izdane disciplinske sankcije suca utakmice u minutama 33’, 56’ i 67’ na predmetnoj utakmici apsolutno su ispravne na temelju Pravila nogometne igre. KNS HNS-a očekuje od sudaca prilikom izdavanja disciplinskih mjera primjenu tehničkih naputaka i jasan govor tijela suca utakmice, što je u ovim primjerima izostalo. 

Nesportsko ponašanje službenih osoba u tehničkom prostoru Rudeša slijedom spomenutih incidenata apsolutno je neprihvatljivo. KNS HNS-a podsjeća suce da su obavezni primjenjivati smjernice Uefe, KNS HNS-a te djelovati u cilju zaštite 'slike' same utakmice, nogometa u globalu, zaštite elitnog hrvatskog natjecanja i Hrvatskog nogometnog saveza u cjelini.

Vaša reakcija na temu