Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAVIJAČ HAJDUKA: Nisu nam htjeli prodati ulaznice za Zapad jer na osobnoj piše da smo iz Splita!

NAVIJAČ HAJDUKA: Nisu nam htjeli prodati ulaznice za Zapad jer na osobnoj piše da smo iz Splita!

'To je bila jedina osnova po kojoj je klub Dinamo zaključio da mi ne smijemo biti na zapadnoj tribini'

U našu redakciju je stiglo pismo navijača Hajduka (ime poznato redakciji). Prenosimo ga u cijelosti: 

'Poštovani, želim vas obavijestiti o nezakonitim i protupravnim djelatnostima koje se događaju na punktu za prodaju karata ispred Maksimira. Ja i moj prijatelj koji želimo ostati anonimni zbog sigurnosnih razloga, pokušali smo kupiti ulaznice za zapadnu tribinu za utakmicu Dinamo - Hajduk, no prodavač nam je uskratio pravo na ulaznicu jer kada je pogledao našu osobnu (zbog personaliziranih ulaznica) zaključio je da mi ne možemo ući na tribinu zapad jer je Dinamo za 'gostujuće navijače' namjenio 200 ulaznica za tribinu zapad.

Na našoj osobnoj je pisalo da smo iz Splita i to je bila jedina osnova po kojoj je klub Dinamo zaključio da mi ne smijemo biti na zapadnoj tribini, a ja i moj prijatelj smo isključivo planirali gledati utakmicu koja je po svoj logici jedna od najboljih nogometnih utakmica na ovim prostorima i mi smo diskriminirani na temelju naše regije iz koje dolazimo. Šaljem vam ovaj mail da urgiram na vas pošto ja kao privatna osoba ne mogu ništa ali ako vi kao klub i mediji objavite našu priču možda će sutra GNK Dinamo omogućiti prodaju ulaznica i ostatku države a ne samo navijačima koji po njima zaslužuju ući na stadion. 

Srdačan pozdrav'

Vaša reakcija na temu