Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LUKŠA JAKOBUŠIĆ: Tko se ne želi učlaniti da bi gledao utakmicu može kupiti pretplatu, a dugoročno nijedna odluka koja izaziva podjele nije dobra!

LUKŠA JAKOBUŠIĆ: Tko se ne želi učlaniti da bi gledao utakmicu može kupiti pretplatu, a dugoročno nijedna odluka koja izaziva podjele nije dobra!

'Na kraju sezone ćemo analizirati tu odluku'

Uoči susreta s Istrom predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić gostovao je u emisiji Hajduk Digitala. 

- Zahvalio bih se svima koji su postali članovi u 2023. godini. Brojke su rasle dvostruko brže nego lani, imamo 20.000 novih članova, svaki četvrti je novi član. Svi oni koji su bili članovi 2022. imaju pravo kupnje i za Rijeku. Najviše naših članova se učlani u veljači. Imamo još devet kola, tada će vrijediti ova pravila. Svi koji ne žele, mogu kupiti pretplatu. Na kraju sezone ćemo sve analizirati i donijeti najbolju odluku za narodni klub - rekao je Jakobušić, a zatim se dotakao cilja od 112.000 članova.  

- Za to je potrebno da Hajduk više napravi nego lani. Lani smo bili drugi, nismo ušli u grupnu fazu europskih natjecanja. Ako prođemo brojku od 100.000 članova, ulazimo u grupu najprestižnijih klubova. Mi smo posebni.

Kako gledate na odluku da samo članovi mogu kupiti ulaznicu za domaću utakmicu?

- Moje je da donosim odluke koje ne nailaze na odobravanje. Ona je poslovno opravdana. Iako nam brojke daju za pravo da je dobra odluka, ona je izazvala polemike i podjele. Dugoročno nijedna odluka koja izaziva podjele nije dobra. 

Vaša reakcija na temu