Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LUDA PRIČA: Posljednjeg dana prijelaznog roka LASK je odbio sjajnu ponudu za Marina Ljubičića!

LUDA PRIČA: Posljednjeg dana prijelaznog roka LASK je odbio sjajnu ponudu za Marina Ljubičića!

Mladi napadač ostaje u Linzu

Marin Ljubičić bio je blizu transfera u Portugal. Za mladog napadača posljednjeg je dana prijelaznog roka zagrizla Braga. 

Portugalci su ponudili LASK-u osam milijuna eura plus postotak od budućeg transfera, no Austrijanci su to odbili, iako bi u kratkom roku debelo zaradili na bivšem napadaču Hajduka.

Ponuda Brage odbijena je iz dva razloga. Prvi je što ih ponuđeni iznos nije zadovoljio, a drugi je taj što nisu imali vremena za pronalazak potencijalne zamjene. 

Braga je pak nakon prodaje Vitinhe u Marseille za 32 milijuna eura željela osigurati kvalitetnu zamjenu, ali na kraju u tome nisu uspjeli. 

Vaša reakcija na temu