Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Lokomotiva objavila priopćenje uoči utakmice s Hajdukom, jedna je stvar zanimljiva

Lokomotiva objavila priopćenje uoči utakmice s Hajdukom, jedna je stvar zanimljiva

Utakmica se igra u petak u Zagrebu

U 18. kolu HNL-a u petak (17.30 sati) Lokomotiva u Kranjčevićevoj ulici dočekuje Hajduka. Uoči ogleda s 'bijelima', zagrebački je klub objavio priopćenje vezano za kupnju ulaznica.

Ulaznice za susret biti će u prodaji od srijede, 06.12.2023. te ih je moguće kupiti samo i isključivo na blagajni Stadiona u Kranjčevićevoj u radnom vremenu blagajne.

Cijene ulaznica:

tribina zapad 10 EUR

tribina istok 7 EUR

Za djecu mlađu od 12 godina u pratnji odrasle osobe ulaznice su besplatne

Radno vrijeme blagajni:

SRIJEDA, 06.12.2023. 14.00-18:00 h – prodaja ulaznica za zapadnu i za istočnu tribinu

ČETVRTAK, 07.12.2023., 14:00-18:00 h – prodaja ulaznica za zapadnu i za istočnu tribinu

PETAK, 08,12,2023,, od 14:30 h – prodaja ulaznica samo za zapadnu tibinu

Također, želimo obavijestiti gostujuće navijače da ulaznice za gostujuću istočnu tribinu mogu kupiti i u Splitu u organizaciji HNK Hajduka. U Zagrebu će na blagajni stadiona u srijedu biti pušteno u prodaju 400 komada ulaznica za gostujuću tribinu, te na dan utakmice gostujuća tribina neće biti u prodaji. Ujedno molimo sve navijače da zbog velike zainteresiranosti za susret Lokomotive i Hajduka, na vrijeme kupe svoju ulaznicu - stoji u priopćenju 'lokosa'.

Vaša reakcija na temu