Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka JENS GUSTAFSSON: Ponosan sam na igrače!

JENS GUSTAFSSON: Ponosan sam na igrače!

'Ovo nije sprint, nego maraton'

Trener Hajduka Jens Gustafsson na početku press konferencije se dotakao svog statusa. 

- Nisam opterećen takvim stvarima. Rekao sam to i prije utakmice. Moj je fokus na tome da pripremim igrače na dobar način. Bili smo jako dobri danas. To pokazuje i statistika. Krajem prvog dijela nismo bili dovoljno dobri, ali igrači su bili disciplinirani i fokusirani. Ponosan sam na njih. Nismo imali kvalitetu da zabijemo gol. Na tome moramo raditi - rekao je Gustafsson, a zatim dodao:

- Ja sam odgovoran, ali igrali smo dobro. Rezultat nije najbolji, ali rekao sam da ćemo vidjeti gdje ćemo biti 18. prosinca. Ovo nije sprint, nego maraton.

Hoćete li voditi momčad protiv Belišća?

- Nisam ja taj koji treba odgovoriti na to pitanje. Mislim da su igrači pokazali želju. Po prikazanome smo zaslužili više - zaključio je Gustafsson. 

Vaša reakcija na temu