Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović IVAN LEKO: Što se mene tiče, sigurno ostajem, ja sam ovdje došao zbog sljedeće sezone!

IVAN LEKO: Što se mene tiče, sigurno ostajem, ja sam ovdje došao zbog sljedeće sezone!

'Kada sam došao nama je Dinamo bježao devet bodova, sada je pobjegao bod'

Trener Hajduka Ivan Leko nakon pobjede protiv Šibenika (3:0) podijelio je svoja razmišljanja s medijima. Na početku je odgovorio na pitanje vidi li se i dalje na klupi Hajduka. 

- Što se tiče mene sigurno da, ne znam što se može dogoditi. Imam ugovor dvije godine. Čudi me ovo pitanje, ali to je pitanje za nekog drugog - rekao je Leko, a zatim se dotakao planova za nadolazeću sezonu. 

- Radimo zajedno, ambiciozni smo. Znamo da će biti promjena. Nekima istječu ugovori. Mislim da imamo dobru školu ovih pet mjeseci. Veselimo se početku iduće sezone.

Hoće li Luka Vučko biti u stožeru iduće sezone?

- Nismo još pričali o tome. 

Kako ste doživjeli utakmicu?

- Htjeli smo ljudima dati zadovoljstvo. Kada igraš na karte želiš pobijediti. Imali smo dodatne motive, puno stvari zbog kojih smo željeli biti dobri. Ljudi su bili veseli. Ponosan sam i sretan što smo mogli na ovaj način završiti, pogotovo za Subu koji je zadužio svih. 

Ide li Hajduk u idućoj sezoni po sve?

- Ja sam ovdje došao zbog sljedeće sezone. Mi smo pet mjeseci imali puno padova i uspona. Napravili smo niz od 13 utakmica u prvenstvu i tri u kupu gdje smo pokazali puno. Naučili smo puno. Sljedeću sezonu želimo biti bolji i konkurirati za sve. 

Kako biste ocijenili sebe kroz ovu polusezonu?

- Nisam ja za to, to je vaš zadatak. Kada sam došao nama je Dinamo bježao devet bodova, sada je pobjegao bod. Igralo je devet juniora, više od 3500 minuta. Miran sam, želim više, a vi ste ti kojima je posao da dajete mišljenje i diskutirate što i kako dalje.

Kada vam je bilo najteže?

- Maksimir, to mi je najteži poraz u deset godina karijere. Prvih 15 minuta te utakmice neću nikada zaboraviti. 

Kako slagati momčad za iduću sezonu?

- Neće biti nikakvih ludosti. Svi koristimo mozak i nitko se ne želi vraćati tri koraka unazad - zaključio je Leko. 

Vaša reakcija na temu