Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović I njemu je ovo bila oproštajna na Poljudu, išao je s igračima do Sjevera, ispraćeni su s penisima

I njemu je ovo bila oproštajna na Poljudu, išao je s igračima do Sjevera, ispraćeni su s penisima

Odlazi i sportski direktor

Hajdukovom sportskom direktoru Mindaugasu Nikoličiusu utakmica protiv Gorice bila je zadnja na Poljudu u ovoj funkciji. Po završetku susreta se spustio na teren, te s igračima otišao pozdraviti navijače, ali, kao što je već poznato, Torcida je podigla fotografije penisa i natpis 'boli vas k.... kako je nama'.

Nikoličius će, naravno, pamtiti i puno ljepše pozdrave nakon utakmica. Često se znao spuštati na teren, a potom i komentirati na svojim kanalima preko društvenih mreža, gdje je najupečatljivija njegova rečenica bila 'bit će toga još'. 

Videa kako je bilo nakon utakmice pogledajte OVDJE 

Vaša reakcija na temu