Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTO/VIDEO Petar Nadoveza ispraćen na posljednje počivalište uz bakljadu Torcide i pjesmu 'Kada umren umotan u bilo'

FOTO/VIDEO Petar Nadoveza ispraćen na posljednje počivalište uz bakljadu Torcide i pjesmu 'Kada umren umotan u bilo'

Uz rodbinu i prijatelje su ga ispratili brojni igrači

Na splitskom groblju Lovrinac je pokopan legendarni Hajdukov igrač i trener Petar Nadoveza. Na posljednji počinak je ispraćen uz pjesmu 'Kada umrem umotan u bilo...', a potom je Torcida upalila baklje. 

Uz rodbinu i prijatelje, Nadovezu su na posljednje počivalište ispratili brojni nekadašnji suigrači, ali i puno mlađe generacije prvotimaca s kojima je radio kao trener u prvoj momčadi ili omladinskom pogonu. 

Bilo je tu i kompletno vodstvo današnjeg hajduka, treneri od prve momčadi, juniora bijelih' i brojni drugi, te današnji 'bili tići'.

Vaša reakcija na temu