Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BRAZILSKA EKIPA SNIMILA PRILOG O TORCIDI 'Je li ovo najbuntovniji klub na svijetu?'

BRAZILSKA EKIPA SNIMILA PRILOG O TORCIDI 'Je li ovo najbuntovniji klub na svijetu?'

Bili su na derbiju Hajduk - Dinamo

Projektom 'Gringo do Peleja' medijska kuća iz Sao Paola je htjela dokumentirati navijačku scenu u Europi i približiti je brazilskoj publici. Stoga je Martino Simcik došao u Split na posljednji derbi Hajduk - Dinamo, a dojmove je sažeo u video prilogu naslova 'Je li ovo najbuntovniji klub na svijetu?' u kojem oduševljeno priča o Torcidi kao najstarijoj navijačkoj grupi u Europi. 

Spominje, naravno, i brazilske navijačke uzore te davne 1950. godine, a o povijesti i sadašnjosti Hajduka i Torcide su mu pričali Juraj Vrdoljak i Natalija Đukanović.

Osim hrvatskog derbija, reporterska ekipa posjetila je utakmice Rayo Vallecano - Real Madrid, Roma - Lazio i Crystal Palace - Chelsea.

Video prilog snimljen u Splitu možete pogledati na ovom linku.

Vaša reakcija na temu