Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr BIVŠI NAPADAČ HAJDUKA: Nisam htio otići iz Splita, da mi je ponuđen desetogodišnji ugovor potpisao bi ga!

BIVŠI NAPADAČ HAJDUKA: Nisam htio otići iz Splita, da mi je ponuđen desetogodišnji ugovor potpisao bi ga!

Bez oklijevanja o poljudskoj epizodi

Marko Futacs odnedavno je stigao u Olimpiju. S klubom iz Ljubljane potpisao je ugovor do kraja sezone. U intervjuu za Nogomaniju mađarski napadač se dotakao i boravka u Hajduku. 

- U Hajduk sam stigao nakon ozljede koljena. To mi je bila prva teža ozljeda. Imao sam vremena dobro razmisliti. Mario Branco je bio sportski direktor, vjerovao je u mene. Bili su strpljivi prema meni, ne navijači, nego klub. Polako sam se podigao i onda je krenulo. Rekao sam si da nikada ne želim napustiti Split. Da mi je netko tada dao desetogodišnji ugovor, bez oklijevanja bih ga potpisao. Bio sam sretan. Navijači su mi dali toliko toga. Malo igrača može reći da su tamo doživjeli ono što sam ja doživio. No, tamo je teško igrati, pritisak je velik, Hajduk već dugo lovi naslov i proboj u Europi - rekao je Futacs, a zatim se prisjetio i sukoba s navijačima u centru grada.

- To je bila najgora stvar u mojoj karijeri. Taj dan je bio užasan. To se nije smjelo dogoditi, bilo je dan nakon utakmice. Morao sam otići zbog sebe, a prije svega zbog obitelji. Navijači su mi puno značili i ja njima, tako da je ovaj događaj bio nešto šokantno. Sve se promijenilo u klubu. Branco je otišao, moj odnos s trenerom zahladio i više ništa nije bilo kao prije - zaključio je Futacs. 

Vaša reakcija na temu