Balotelli se vratio tamo gdje je kao posvojeni dječak imao sretno djetinjstvo

Balotelli se vratio tamo gdje je kao posvojeni dječak imao sretno djetinjstvo

Nije predstavljen u subotu jer predsjednik Cellino broj 17 smatra nesretnim

Kada je imao tri godine Mario Balotelli preselio se nedaleko od Brescije. Jedna talijanska obitelj odlučila ga je posvojiti kako bi imao sretno djetinjstvo. Vjerojatno nitko tada nije mogao ni slutiti da će Balotelli za 20 godina doći do statusa talijanskog reprezentativca, da će osvojiti brojne trofeje. No, Mario Balotelli s 29 godina na leđima s oznakom 'zločestog dečka' talijanskog nogometa odlučio se vratiti gdje je sve počelo. Potpisao je za Bresciju koja je od ove sezone ponovno u Serie A.

Balotelli je s Brescijom dogovorio sve detalje još u petak navečer, trebao je biti predstavljen u subotu, 17. kolovoza, no onda je predsjednik Massimo Cellino odlučio odgoditi stvari za jedan dan.

Što se točno dogodilo? Cellino je 56-godišnjak koji je bio vlasnik Cagliarija, Leedsa, a prema njegovim uvjerenjima broj 17 je nesretan. To njegovo uvjerenje ili bolje rečeno problem nije od jučer. Tako je dok je bio na čelu Cagliarija odlučio na stadionu sjedalicu s brojem 17 zamijeniti sa 16b. Kada je preuzeo Leeds tu je otišao korak dalje. Odlučio je umiroviti dres s brojem 17.

No, navijači Brescije sigurno nemaju ništa protiv. Vratio se Super Mario s ciljem da avantura Brescije potraje duže od jednog ljeta. To bi svima donijelo korist. Balotelli će u tom slučaju dobiti bonus u iznosu od milijun i pol eura te ostati u klubu za duplo veći ugovor nego što će imati u prvoj sezoni.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(49979, "");
Pregledaj komentare