Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Pogledajte slavlje u Argentini zbog kojeg bi Messi mogao napustiti PSG

VIDEO: Pogledajte slavlje u Argentini zbog kojeg bi Messi mogao napustiti PSG

I bez ovoga nije bio omiljen u Parizu

Argentina je sinoć u prijateljskoj utakmici na prepunom Monumentalu svladala Panamu 2:0.  Svjetski prvaci su tek u završnici slomili otpor autsajdera iz Srednje Amerike. Thiago Almeida je u 78. minuti doveo Argentince u vodstvo, a konačni rezultat je proslavio Leo Messi sjajnim golom iz slobodnog udarca u 89. minuti.

Ovo je bio prvi nastup Argentine nakon Svjetskog prvenstva, te je interes za utakmice bio velik. Svečarsku atmosferu je dodatno uveličao Messi, kojem je pogodak Panami bio 800. u karijeri. Nakon utakmice je naravno uslijedila fešta s više od 84 tisuće ljudi. 

U slavljeničkom zanosu na stadionu snimljen je i trenutak u kojem publika pjeva navijačku pjesmu, a igrači joj se priključuju plesom i vikanjem. Dio onog što viču svodi se na traženje minute šutnje za Brazil i Francusku 'koji su mrtvi'. Messi već ima dovoljno problema u Parizu, gdje mu navijači zvižde, a ove scene mogle bi dodatno pojačati netrpeljivost koju pojedinci osjećaju prema njemu. Argentinski genijalac je pod ugovorom s PSG-om do kraja sezone i ne zna se hoće li ga produljiti. Ove scene mu sigurno neće pomoći.

this is a typical song that south america fans always sing about their rivals it’s not that deep you guys started to watch football in this wc and it shows https://t.co/6yarHYDvt0

— sol (@jkbejeweled) March 24, 2023 " target="">

 

Vaša reakcija na temu