Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Makarskoj je započelo 21. Dvoransko nogometno prvenstvo za veterane Hrvatskog nogometnog saveza

U Makarskoj je započelo 21. Dvoransko nogometno prvenstvo za veterane Hrvatskog nogometnog saveza

Boje domaćina će na turniru braniti ekipa HNK Jadran Tučepi

Hrvatski nogometni savez od 2003. godine organizira ovaj prestižni nogometni turnir, a ove godine je Apfel Arena ponosni domaćin turnira. Prijavljen je rekordan broj ekipa koje će u velikoj dvorani GSC Makarska i parketnoj dvorani Apfel Arene odigrati više od 80 utakmica. 

Posjetitelji će moći uživati u vrhunskom nogometu, a moći će uživati i u izvedbama nogometnih velikana kao što su Jerko Leko, Vedran Ješe, Danijel Subašić, Frane Despotović, Hrvoje Štrok i drugi. Boje domaćina će na turniru braniti ekipa HNK Jadran Tučepi. 

Turnir je započeo danas i traje do nedjelje 25. veljače te raspored utakmica možete pronaći ovdje.

'Pozivamo sve zainteresirane da dođu bodriti veterane, a za posjetitelje je u Apfel Areni u petak i subotu organiziran i večernji program', poručuju iz HNS-a

Vaša reakcija na temu