Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Photo by Andy Hu on Unsplash SINJ Gradonačelnik podnio inicijativu za imenovanjem košarkaškog igrališta po pok. Mladenu Paviću Kembu

SINJ Gradonačelnik podnio inicijativu za imenovanjem košarkaškog igrališta po pok. Mladenu Paviću Kembu

'Ovo je najmanje što možemo napraviti', navodi Bulj

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj uz supotpis KK Alkar i suglasnost obitelji podnio je Inicijativu Gradskom vijeću Grada Sinja za imenovanjem košarkaškog igrališta u Sinju (kod gradskog kina) po pok. Mladenu Paviću Kembu

- Ova inicijativa je najmanje što možemo napraviti kako bismo odali počast pok. Mladenu Paviću-Kembu, našem sugrađaninu, a prvenstveno časnom čovjeku, moralnoj vertikali, košarkaškoj legendi i čovjeku koji je za svoga života ostavio neizbrisiv trag u sinjskom sportu, a posebno košarci. 

Kembo je bio simbol košarkaškog Sinja, ikona koja je bila inspiracija mnogima. Njegova ljubav prema svome Gradu i KK Alkar bila je zadivljujuća. 

Zbog doprinosa koji je dao sinjskoj košarci i ljubavi prema svome Klubu i Sinju predlažemo da se Košarkaško igralište kod Gradskog kina Sinj preimenuje u 'Košarkaško igralište Mladen Pavić - Kembo', stoji među ostalim u Inicijativi gradonačelnika.


Vaša reakcija na temu