Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MILANOVIĆ ODLUČIO Dina Levačić dobit će odlikovanje Hrvatske kakvo već nose brojna sportska imena poput Kukoča, Bilića i Bokšića

MILANOVIĆ ODLUČIO Dina Levačić dobit će odlikovanje Hrvatske kakvo već nose brojna sportska imena poput Kukoča, Bilića i Bokšića

'Malo je reći ponosna do neba'

Dini Levačić danas je stigao mail iz Ured predsjednika, naime Zoran Milanović odlučio ju je odlikovati Redom Danice hrvatske. Red Danice hrvatske s likom Franje Bučara dodjeljuje se hrvatskim i stranim državljanima za osobite zasluge u športu. Riječ je o odlikovanju Republike Hrvatske koji je ustanovljen 10. ožujka 1995. godine.

- Svi vi ste dio ovog velikog priznanja, malo je reći ponosna do neba. Hvala mom Klubu daljinskog plivanja Split na nominaciji - napisala je ponosna Dina.

Aljoša Asanović, Slaven Bilić, Zvonimir Boban, Alen Bokšić, Slavko Goluža, Iva Majoli, Dino Rađa, Toni Kukoč samo su neki od sportaša koje su odlikovali predsjednici ovim redom, a od sada će i naša daljinska plivačica, najmlađa osoba na svijetu koja je preplivala ‘Oceanovih sedam’, biti na tom popisu.

Vaša reakcija na temu