Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Marjanu pet medalja na G1 turniru u Podgorici

Marjanu pet medalja na G1 turniru u Podgorici

Zlato je osvojio olimpijac Ivan Šapina u kategoriji do 87 kilograma

Članovi taekwondo kluba Marjan nastavili su s odličnim nastupima na G1 turnirima i u Crnoj Gori. Put Podgorice otputovalo je pet sportaša kojima su bodovi iznimno bitni za svjetske ili olimpijske rang liste i svih pet je stiglo do medalje. Zlato je osvojio olimpijac Ivan Šapina u kategoriji do 87 kilograma kojemu je svaki bod iz ove sezone bitan u borbi za direktan plasman na olimpijske igre u Parizu 2024. godine. U sličnoj je situaciji i Nikita Glasnović kojoj su Igre u Tokiju pobjegle za jedno mjesto, a Nikita je u kategoriji do 57 kilograma osvojila srebrno odličje.

Mlađim sportašima bodovi su ključni za svjetske rang liste i plasmane među deset najboljih na svijetu. Tri bronce osvojili su Paula Antunović do 46 kilograma, Leon Glasnović do 68 kilograma te Darija Zeljko u kategoriji plus 73 kilograma 

Vaša reakcija na temu