Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Makarska je domaćin 21. izdanja Hrvatskog dvoranskog nogometnog prvenstva za veterane

Makarska je domaćin 21. izdanja Hrvatskog dvoranskog nogometnog prvenstva za veterane

Prijavljene su 54 ekipe

Od 23. do 25. veljače će se u Makarskoj održati trodnevno Dvoransko nogometno prvenstvo veterana Hrvatskog nogometnog saveza. Turnir je to, koji se igra od 2003. godine, a ove godine prijavljen je i rekordan broj od 54 ekipe koje će u tri dana odigrati čak 80 utakmica. Turnir se svake godine održava u nekom drugom gradu Lijepe Naše, a ove godine je Komisija za veteranski nogomet Izvršnog odbora HNS-a izabrala upravo Apfel Arenu za domaćina turnira. Utakmice će se igrati u parketnoj dvorani Apfel Arene i u velikoj dvorani GSC Makarska.

Titulu pobjednika branit će ekipa NK Lokomotiva Zagreb koja je, osim prošle godine u Zadru, pobijedila i 2020. godine u Stubičkim Toplicama. Na turniru će posjetitelji imati priliku vidjeti i neke velikane hrvatskog nogometa kao što su Jerko Leko, Vedran Ješe, Danijel Subašić, Hrvoje Vejić, Frane Despotović, Hrvoje Štrok i drugi.

Boje domaćina na turniru branit će ekipa HNK Jadran Tučepi.

Turnir će tako okupiti oko tisuću sudionika iz cijele Hrvatske. Osim važnog sportskog značaja, ne treba zanemariti ni utjecaj koji ovako važan sportski događaj ima za čitavu Makarsku rivijeru. Naime, u najavama je preko 900 dolazaka i više od 1800 noćenja, što nikako nije od malog značaja u kontekstu broja turističkih noćenja na području Makarske rivijere u zimskom periodu.

Za veterane, ali i sve posjetitelje koji su željni vrhunskog nogometa, u petak i subotu je u Apfel Areni organiziran glazbeni program u večernjim satima. Pozivamo sve zainteresirane da dođu bodriti nogometaše u pokušaju osvajanja naslova ovog prestižnog prvenstva.

Vaša reakcija na temu