Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivica Tucak predložen za Nagradu Grada Šibenika za životno djelo

Ivica Tucak predložen za Nagradu Grada Šibenika za životno djelo

Prijedlog je uputio Mario Kovač u svoje ime i u ime Domovinskog pokreta

Mario Kovač i Domovinski pokret predložili su Gradu Šibeniku da Nagradu za životno djelo ove godine dodijele Ivici Tucku, izborniku hrvatske vaterpolo reprezentacije. 

'Čovjeku koji je s našom nacionalnom vrstom osvojio devet  medalja na velikim natjecanjima, čovjeku koji je proslavio našu domovinu Hrvatsku širom svijeta i koji je uvijek isticao kako je sin ponosnog Šibenika u kojem i danas živi. Da Ivica Tucak u svojoj karijeri ne postigne više nikakav značajniji rezultat ostavio je iza sebe, kako bi rekli stari Latini, 'spomenik postojaniji od mjedi' jer se svrstao među najuspješnije trenere u povijesti vaterpolo športa. Stoga, kapa dolje!', napisao je Kovač.

Vaša reakcija na temu