Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA Čelnici Forbes Global Propertiesa u Splitu, agencija Broker od danas ekskluzivan partner

FOTOGALERIJA Čelnici Forbes Global Propertiesa u Splitu, agencija Broker od danas ekskluzivan partner

Prva i jedina u Hrvatskoj koja je uvrštena u svjetski poredak najuglednijih brokerskih kuća

Broker Real Estate Croatia prva je i jedina agencija za promet nekretninama u Hrvatskoj koja je danas, 1. ožujka 2024., službeno ušla u svijet moćnog, poznatog svjetskog brenda Forbes. Potpisan je, naime, ekskluzivan ugovor o suradnji s njegovim odsjekom za nekretnine - Forbes Global Properties.

Uvrštavanje u poredak najuglednijih brokerskih kuća na svijetu svečano je obilježeno, pred brojnim istaknutim uzvanicima, u hotelu Ambasador u Splitu. 

'Forbes Global Properties posluje u 25 zemalja u svijetu, i to s 50 ureda te 17.700 agenata. Mi smo, dakle, sada ekskluzivan partner za područje Hrvatske. Osjećamo zbog toga ogroman ponos i veliko nam je zadovoljstvo što smo ostvarili ovakav uspjeh. Otvorili smo vrata svjetskoj struji u smjeru Splita, Splitsko-dalmatinske županije i cijele Hrvatske. Ova će suradnja mnogo donijeti lokalnoj zajednici kroz ostvarenja dodatnih međunarodnih suradnji kao i jačanje imidža Hrvatske', poručeno je iz Brokera ovom prigodom. 

Dino Vulić, menadžer Broker grupe, u svom se obraćanju prisjetio samih početaka - 1995., kada su njegovi roditelji Ivica i Meri Vulić prodali prvu nekretninu stranom kupcu. Tridesetak godina kasnije čast mu je što su, kako je naveo, čelnici Forbes Global Propertiesa izabrali upravo njih za predstavljanje u globalnoj mreži pred milijunima ljudi. 

'Zadnjih dvadesetak godina inozemnim kupcima prodajemo nekretnine u Hrvatskoj, po cijeloj obali i otocima. Prepoznali smo da je to zanimljivo - jer smo u srcu Europe, imamo čisto more, sigurnost kakvu nitko nema te smo svima blizu, a i stranici se odlučuju na kupnju nakon godina ljetovanja ovdje -  kao i da na tome možemo graditi budućnost. Uvijek smo htjeli biti korak ispred konkurencije. Forbes je to prepoznao i javio nam se za uspostavu eventualne suradnje. 

Naša suradnja klijentima garantira sigurnost. Kao članovi Forbesa ulijevamo povjerenje potencijalnim budućim kupcima skupih nekretnina', istaknuo je Ivica Vulić, generalni direktor Brokera. 

Svečanosti su nazočili Michael Jalbert, CEO Forbes Global Propertiesa, te Marcus Benussi, direktor u Forbes Global Propertiesu. Obojica su uputila čestitke Brokeru. 

'Uskoro će broj država u kojima poslujemo porasti na 28, sretan sam što sam ovdje i što je Hrvatska jedna od njih. Kako bih ukazao na važnost ove odluke, istaknuo bih da na tjednoj bazi odbijamo između 10 i 15 tvrtki koje žele biti dio Forbes Global Propertiesa. Okupljamo, naime, samo najbolje - sada i izvrsnu u Splitu', rekao je Jalbert. 

Dodajmo kako u Brokeru ne dvoje kako će uvrštavanjem njihove agencije u Forbes Global Properties obitelj brojni ljudi iz bogatog svijeta čuti za našu zemlju uopće. Vjeruju kako će se probuditi njihov interes za ovo područje s obzirom na Forbesov svjetski doseg i digitalnu publiku od više od 140 milijuna ljudi, probirljive kupce, prodavatelje i ljubitelje nekretnina.

Vaša reakcija na temu