Foto: Facebook TULUM U BOLNICI Mate Janković stao u obranu medicinskih sestara: 'Zbogom, žohari'

TULUM U BOLNICI Mate Janković stao u obranu medicinskih sestara: 'Zbogom, žohari'

'Prema njima se kanalizira bijes koji zapravo treba ići na drugu adresu'

Nakon skandala o tulumu u KB-u Dubrava, covid bolnici, na kojem su se zabavljali zaposlenici bolnice uz harmoniku, oglasio se chef Mate Janković - stao je u njihovu obranu.

- Javnost se okomila na medicinske sestre koje slave u bolnici. Ista ona javnost koja ima Božićne tulume u uredima, na radnom mjestu časti kolačima i pićem za rođendan, ili se proveseli petkom pred vikend nakon radnog vremena. Ista ona javnost koja se i u velikom dijelu ne drži mjera - napisao je u Facebook objavi.

Istaknuo je da nijedno radno mjesto nije za feštu, ali da su slavili odlazak jedne od medicinskih sestara u Njemačku, a restorani su zatvoreni.

- Ako to nije razlog za razbiti se uz tamburaše - ne znam što je. Svi griješimo, ali ne moramo iza toga biti govna jedni prema drugima. Prema njima se kanalizira bijes koji zapravo treba ići na drugu adresu. A kad vidiš što o tebi misle nakon što gineš za njih na opasnom radnom mjestu, za k*** od plaće, mora da je slađe odj***. Iza toga samo treba reći - zbogom, žohari - dodao je.

Javnost se okomila na medicinske sestre koje slave u bolnici. Ista ona javnost koja ima Bozicne tulume u uredima, na...

Objavljuje Mate JankovićSubota, 23. siječnja 2021.
Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(86783, "");
Pregledaj komentare