Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Martaposemuckel from Pixabay Sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini

Sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini

Poziv je objavilo resorno ministarstvo

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je danas javni poziv za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini, ukupne vrijednosti 50 milijuna eura.

Za korištenje sredstava mogu se prijaviti jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, pravne osobe u njihovom većinskom vlasništvu ili suvlasništvu, te ustanove čiji su osnivači jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Radi se o sufinanciranju vlastitog učešća u projektima onih korisnika koji imaju sklopljen ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava iz EU fondova za programsko razdoblje 2014. – 2020., Švicarsko-hrvatskog programa suradnje te Financijskih mehanizama EGP-a i Kraljevine Norveške u razdoblju 2014. – 2021. 

Poziv je otvoren do 30. travnja 2023., a javiti se mogu prijavitelji koji do dana objave poziva, dakle do 24. ožujka 2023., nemaju odobreno završno izvješće.

Više informacija dostupno je na mrežnoj stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije: https://razvoj.gov.hr/vijesti/objavljen-poziv-za-sufinanciranje-provedbe-eu-projekata-na-regionalnoj-i-lokalnoj-razini/5257.

Ministarstvo je od 2015. godine do sada objavilo 6 poziva za sufinanciranje EU projekata na temelju kojih je sklopljeno 1849 ugovora u vrijednosti od 1,97 milijardi kuna (261,63 milijuna eura).

Vaša reakcija na temu