Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot HRT Škoro ima novi Klub zastupnika u Saboru, evo s kim se udružio

Škoro ima novi Klub zastupnika u Saboru, evo s kim se udružio

'Za pravednu Hrvatsku'

Milan Vrkljan objavio je kako od danas u Hrvatskom saboru djeluje klub zastupnika 'Za pravednu Hrvatsku'. U njemu su, uz Vrkljana, Ružica Vukovac i Miroslav Škoro.

- Hrvatska je u posljednjih dvadeset godina postala zemlja iz koje se iseljava, posljednji popis stanovništva pokazao je da smo demografski devastirani. Mnoga naša naselja potpuno su napuštena i nemaju stanovnika. Hrvatski narod kao nikada prije u svojoj povijesti nestaje - poručuje Vrkljan.

'Preko 240 tisuća naših sugrađana sudski su ovršeni! Hrvatska više nije socijalna država unatoč tome što to piše i u Ustavu. Korupcija, kriminal i nepotizam postali su nepodnošljivi za naše sugrađane. Potpuni gubitak političke prepoznatljivosti i pripadnosti sustavu vrijednosti u međunarodnoj politici doveli su nas od političkog partnerstva s USA i NATO-m do potpune međunarodne izoliranosti koja je rezultirala da USA 14 mjeseci nisu imenovali svog novog veleposlanika u Hrvatskoj.

Posljedica teške korupcije u društvu, potpuna devastacija institucija sustava te političkom lutanja u međunarodnoj politici doveli su do toga da je Hrvatska izgubila međunarodni kredibilitet te kao takva ne može zaštititi, ni interese Hrvata i svih građana RH, niti Hrvatskog naroda u BiH. Model kojim je Hrvatska vođena posljednjih dvadeset godina potrošene je. Nadam se da će naši simpatizeri i Hrvatski narod prepoznati dosadašnji rad nas troje zastupnika i nastaviti nas pratiti i podržavati', piše Vrkljan.

Ružica Vukovac potvrdila je danas da napušta Domovinski pokret i njihov saborski klub, a stranku je o svojoj odluci izvijestila sinoć. Kao glavni razlog ovakve odluke ističe 'neslaganje s načinom na koji je Miroslav Škoro izbačen'.

'Napuštam Domovinski pokret zbog načina na koji je bivši predsjednik i osnivač te stranke Miroslav Škoro izbačen kao i načina na koji je to sve iskomunicirano u javnosti. Odluku sam donijela nakon što sam u zadnje vrijeme obilazila teren i članstvo te shvatila da mi veliki dio ljudi zamjera jer nisam ostala uz Škoru - kazala je kratko Vukovac, javlja N1.

Vaša reakcija na temu