Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SDP predložio uvođenje priznanja 'Ankica Lepej' za ukazivanje na nepravilnosti

SDP predložio uvođenje priznanja 'Ankica Lepej' za ukazivanje na nepravilnosti

'Borbom protiv korupcije pokazala je kako se istinski voli svoja domovina'

Na današnjoj sjednici saborskog Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, na kojoj se raspravljalo o Zakonu o zaštiti prijavitelja nepravilnosti, zastupnica SDP-a Barbara Antolić Vupora predložila je u ime stranke da Hrvatski sabor uvede priznanje 'Ankica Lepej', koje bi Sabor dodjeljivao osobito zaslužnim pojedincima ili institucijama koji ukazuju na nepravilnosti.

Ankica Lepej bila je prva zviždačica u modernoj hrvatskoj povijesti, časna i hrabra žena, socijaldemokratkinja, koja nije htjela šutjeti na nepravdu i koja je svojim nesebičnim djelovanjem i borbom protiv korupcije pokazala kako se istinski voli svoja domovina.

Vaša reakcija na temu