Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rijeke pravde već okupile 57 zastupnika, čeka se odluka Mosta?

Rijeke pravde već okupile 57 zastupnika, čeka se odluka Mosta?

Oglasio se Grmoja

Rijeke pravde su, kako doznaje Telegram, dosad već okupili 57 zastupnika koji bi za mandatara podržali Zorana Milanovića.

Osim SDP-a i koalicijskih partnera te stranke, svoju su načelnu podršku (ne još potpise) dali zastupnici Možemo!, IDS-a, Nezavisne liste Matije Posavca i zastupnik Fokusa. U ovom taboru očekuju i podršku Mosta, a stranka Bože Petrova dan provodi na internim sastancima. S potpisima zastupnika koalicije Mosta i Suverenista, Milanović bi imao potporu 68 zastupnika, sa čime bi se išlo prema zastupnicima nacionalnih manjina. Kad bi dobili i tih osam potpisa, imali bi većinu u parlamentu, piše Telegram.

U SDP-u stoga, navodno već rade i na sastavljanju prijedloga kadrova za novu Vladu. 

Telegram je dobio i komentar Nikole Grmoje.

- Sve ovisi o tome što će odlučiti Domovinski pokret, tada ćemo znati tko će sastaviti Vladu. Što se tiče Milanovićeve inicijative, od početka smo govorili da mi naše birače nećemo iznevjeriti – ostajemo na svojoj platformi, oko koje nas može podržati i bivša oporba i tako osigurati borbu protiv korupcije. Ono što je sigurno, to je da HDZ nikada neće dobiti našu podršku za formiranje Vlade - poručio je Grmoja.

Vaša reakcija na temu