Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Policajac šefu odlučio pokazati nezadovoljstvo: Veliku nuždu obavio u njegovom uredu

Policajac šefu odlučio pokazati nezadovoljstvo: Veliku nuždu obavio u njegovom uredu

Bušilicom mu je izbušio i nekoliko rupa po zidovima

Jedan policijski službenik iz PU zagrebačke odlučio je otvoreno pokazati svoje nezadovoljstvo šefom i to na neugodan način. Naime, obavio je veliku nuždu u njegovom uredu, a kako neslužbeno doznaje Telegram, bušilicom mu je izbušio i nekoliko rupa po zidovima. Iz PU zagrebačke nisu potvrdili što je bio razlog policajčevog nezadovoljstva.

Šef V. policijske postaje u Bauerovoj ulici, u kojoj se, kako se neslužbeno doznaje dogodio incident, trenutno vodi Joso Žugaj.

Policijski službenik kažnjen je zbog kršenja javnog rada i mira, odnosno drskog ponašanja, te vrijeđanja službenih osoba, udaljen je iz službe, a završio je i na disciplinskom postupku zbog nedoličnog ponašanja kojim je naštetio ugledu policije.

Vaša reakcija na temu