Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Facebook OD POSLJEDICA COVIDA Preminula je poznata novinarka Dunja Benković

OD POSLJEDICA COVIDA Preminula je poznata novinarka Dunja Benković

'Bila je dobra, draga i istinoljubiva'

Ugledna i novinarskim stilom prepoznatljiva varaždinska novinarka Dunja Benković podlegla je posljedicama Covida 19.

Dunjin je glas iz radijskog etera pratio Varaždince tijekom dva desetljeća. Na nedavno ugaslom Radio Varaždinu, Dunja Benković je 15 godina radila kao novinarka, urednica i voditeljica brojnih radijskih emisija.

- Upravo je Dunjin topao i ugodan glas bilo posljednje što su čuli slušatelji ugaslog Županijskog radija. Pamtit ćemo je kao istinoljubivu novinarku, dragu kolegicu i najviše, kao dobru osobu - napisala je Andreja Žigić-Dolenec, Dunjina dugogodišnja kolegica.

Po gašenju Radija Varaždin, Dunja Benković je uspješnu novinarsku karijeru nastavila na jednom od najslušanijih radijskih postaja hrvatskog sjevera, Radio sjeverozapadu.

Rođena je 1975. u Varaždinu, novinarstvo je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, piše Jutarnji list.

Vaša reakcija na temu