Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Objavljen javni poziv za Inovaciju godine 2023.

Objavljen javni poziv za Inovaciju godine 2023.

Evo kako se možete prijaviti

Hrvatska zajednica inovatora raspisala je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrade 'Inovacija godine' za 2023. godinu. Godišnja nagrada 'Inovacija godine' Hrvatske zajednice inovatora dodjeljuje se za komercijaliziranu inovaciju, kao priznanje unaprjeđivanju i promicanju inovatorstva i inovativnog promišljanja u funkciji podizanja inovativnosti i konkurentnosti gospodarstva Republike Hrvatske. Nagrada se dodjeljuje inovativnim pojedincima, državljanima Republike Hrvatske ili autorskim timovima čiji su članovi državljani Republike Hrvatske u 4 kategorije.

1. Inovaciji inovatora pojedinca ili tima (fizičke osobe)

2. Inovaciji inovatora pojedinca ili tima unutar malog gospodarskog subjekta (start-up, do 50 zaposlenih)

3. Inovaciji inovatora pojedinca ili tima unutar srednjeg ili velikog gospodarskog subjekta (50 ili više zaposlenih)

4. Inovaciji inovatora pojedinca ili tima unutar javne ustanove (fakulteti, istraživačko razvojni instituti i sl.).

Prijedlog za dodjelu Nagrade mogu dati članovi Hrvatske zajednice inovatora, znanstvene i druge javne ustanove, udruge građana, te sve pravne i fizičke osobe.

Prijavitelj je dužan obrazac vlastoručno potpisati čime pod moralnom i materijalnom odgovornošću jamči za istinitost podataka navedenih u obrascu. Obrascu se obvezatno prilaže životopis autora inovacije.

Obrazac i životopis dostavljaju se elektroničkim putem na adresu uih@inovatorstvo.com ili putem pošte/osobne dostave, u zatvorenoj omotnici, na adresu: Hrvatska zajednica inovatora, Dalmatinska 12, HR – 10000 Zagreb s naznakom Prijava za godišnju nagradu 'Inovacija godine' te naznakom za koju od 4 kategorije se prijavljuje.

Datum objave javnog poziva je 2. travnja 2024. godine dok je rok za predaju prijedloga je 17. svibnja 2024. godine do 16 sati, bez obzira na način dostave. Nepotpune i nepravodobno zaprimljene prijave neće se razmatrati.

Dobitnik Nagrade javno se objavljuje i proglašava na svečanosti dodjele Nagrade krajem svibnja 2024. godine.

Vaša reakcija na temu