Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HRZ/Marinko Karačić NA POMOLU NOVI SKANDAL! Milanović prijavljen da je vojnim helikopterom putovao na Mljet

NA POMOLU NOVI SKANDAL! Milanović prijavljen da je vojnim helikopterom putovao na Mljet

Stigla je kritika iz Vlade

Predsjednik Republike Zoran Milanović prijavljen je Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa da je 21. kolovoza na jedan od svojih odlazaka izvan Zagreba putovao vojnim helikopterom.

Kako javlja Dnevnik.hr, Povjerenstvo čeka dodatna očitovanja vezano za put, a javljaju i kako je predsjednik tog datuma boravio na Mljetu.

Da je taj dan koristio vojni helikopter, potvrdili su im i u Ministarstvu obrane, dok s Pantovčaka slučaj nisu komentirali.

Kritika im je stigla iz Vlade.

'Ne odlučuje o tome Ured za štićene osobe, te posebne poslove MUP-a. O tome odlučujem ja sa suradnicima i svima koji se brinu o tome kako da s jedne lokacije dođemo na drugu. Nismo mi nekakva lutka koju staviš u prijevozno sredstvo, pa vozi'', rekao je premijer Andrej Plenković.

Na pitanje znači li to da je u tim situacijama njegova riječ presuda, Plenković je odgovorio da procjenu na kraju donosi on, ali uzima u obzir ono što mu savjetuju suradnici.

Vaša reakcija na temu