Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HRT ALEMKA MARKOTIĆ: Oni koji se žele igrati liječnika neka idu u trgovinu igračkama

ALEMKA MARKOTIĆ: Oni koji se žele igrati liječnika neka idu u trgovinu igračkama

Govorila je o mjerama koje se odnose na djecu

Ravnateljica zagrebačke Zarazne bolnice Alemka Markotić danas je na presici Stožera govorila o mjerama koje se odnose na djecu.

Nije to precizirala, ali čini se da je aludirala na bunt protiv maski u školama u Krapinskim Toplicama i Sinju.

- Djecu ne smijemo zbunjivati informacijama zbog svojih ideja, djeca su populacija koju moramo štititi. To je populacija o čijem se zdravlju treba brinuti struka. Djeca prihvaćaju jednostavne mjere. Svaki odgovoran roditelj će, kad mu je dijete bolesno, pomoć potražiti u bolnici infektologa ili kirurga, neće ići pitat ekipu na internetu čime će liječiti svoje dijete i kako će ga operirati. Nisu djeca naše igračke, oni koji se žele igrat liječnika nek si kupe u trgovani s igračkama i neka se igraju, živu djecu neka prepušta struci - kazala je šefica Zarazne, javlja Index.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare