Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UPOZNAJTE ABOVE Brand koji vas inspirira da postanete najbolja verzija sebe
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

UPOZNAJTE ABOVE Brand koji vas inspirira da postanete najbolja verzija sebe

Ante i Davor Matijaš pokrenuli su robnu marku i imaju velike ambicije

Slogan 'Thoughts become things' savršeno opisuje filozofiju brenda ABOVE - vjerovanje da su misli ključ za postizanje uspjeha. Svaki komad odjeće u kolekcijama ima svoju priču, a svaka priča je ispričana kroz viziju i stvaralaštvo dvojice mladih kreativnih osnivača.

- Kada sam s bratom Davorom pokrenuo ABOVE želio sam da to ne bude samo još jedan streetwear brend, već nešto što će inspirirati ljude da slijede svoje snove. Moja vizija je bila stvoriti odjeću koja će podupirati moć misli i promicati pozitivan mindset - rekao je Ante Matijaš.

Cilj im je, dodaje, da se ljudi prilikom nošenja njihovih komada odjeće osjete odvažno i samopouzdano, te da ih brend inspirira da postanu najbolja verzija sebe.

- Želimo da ABOVE postane sinonim za uspjeh i da naši kupci osjete da su dio nečega velikog kada nose naše komade - naglasio je.

Iako su trenutačno tek na početku, imaju velike ambicije.

- Trudit ćemo se da se naša poruka proširi širom svijeta i da postanemo brend koji inspirira ljude diljem planeta da slijede svoje snove i postignu svoje ciljeve - zaključio je Splićanin.

Vaša reakcija na temu