Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TO TI JE BOUDOIR! Novi iskorak za kreativke i kreatorice koje se ne odriču raskoši i njima svojstvene dekadencije

TO TI JE BOUDOIR! Novi iskorak za kreativke i kreatorice koje se ne odriču raskoši i njima svojstvene dekadencije

Serijom dojmljivih kreacija Martina Čičko Karapetrić i Morana Tomašević proslavile su dva desetljeća zajedničke modne priče

Dvadeset godina neprikosnovenog talenta modnog studija Boudoir dolazi u obliku nove briljantne modne priče dizajnerica Martine Čičko Karapetrić i Morane Tomašević

- Trebaš imati stila. Pomaže ti da ustaneš ujutro. Stil je način života. Bez njega, naprosto si nitko - svojevremeno je drčno govorila legendarna modna urednica Diana Vreeland, pokušavajući opisati koliko je važno u životu imati određeni stil, jedinstvenost koja vas izdvaja u masi istih.

Upravo taj stil, tu ljubav prema lijepim stvarima, prema ljepoti koja nadahnjuje i čini nas boljim ljudima, posjeduju i sestre Boudoir, Morana i Martina, koje ove godine slave nevjerojatnih dvadeset godina njihovog brenda Boudoir. 

Njihov dizajnerski potpis nevjerojatno je prepoznatljiv, pamtljiv i drugačiji, riječ je o brendu u čijem se središtu nalazi dirljiva čežnja prema iznimno romantičnim, maštovitim i uvijek superženstvenim kreacijama, koje obožavateljicama njihovog dizajna, daju onaj potrebni 'x' faktor. 

Boudoir je uistinu posebnost domaće i regionalne modne scene, modni brend koji uvijek nudi ljepotu koja transformira njihove klijentice. 

Upravo o tome govori i njihova aktualna kolekcija, uhvaćena u objektivu Franje Matkovića i Senje Vild. Naziva 'To ti je Boudoir', sumira novi iskorak za kreativke i kreatorice koje se, unatoč epidemiji i navali minimalističkih trendova, ne odriču raskoši i njima svojstvene dekadencije prilikom dizajniranja. Štoviše, slave ju neodoljivim miksom volana, volumena, uzoraka i detalja, kojima redefiniraju glamur i što ono predstavlja za žene današnjice. 

Haljine snažnih XXL volumena, delikatna čipka kao glasnik vječne ženstvenosti, print sanjivih oblaka, elegantne, chic i tako zaigrane točkice - svi ovi elementi pronašli su mjesto u slavljeničkoj kolekciji kojom osvajaju na prvi pogled. 

Serijom dojmljivih kreacija Martina i Morana tako su puhnule u dvadeset svjećica na Boudoir torti i pokazale da njihov talent i dalje odlazi u nove visine, za novo desetljeće vrhunskog stila koji se najlakše opisuje rečenicom 'To ti je Boudoir' baš zato što je nepogrešivo prepoznatljiv i jedinstven. 

#Boudoir20
#BoudoirNewEra
#BoudoirParty
Fotografije potpisuju: Matković x Vild
Make up: Tena Bašić
Kosa: Katica Topčić / Fabula de Forma
Model: Klara, Midikenn
Vaša reakcija na temu