Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rođendanska proslava za pamćenje: To divno splitsko poslijepodne u DermaCare centru

Rođendanska proslava za pamćenje: To divno splitsko poslijepodne u DermaCare centru

'Dobar tim i ugodno ozračje centra ono su što su prepoznale naše klijentice, današnje uzvanice na rođendanskoj proslavi'

Mnogim Splićankama omiljena oaza ljepote, DermaCare centar u Domaldovoj ulici, prošli je tjedan proslavila svoj prvi okrugli rođendan. Deset godina nije mala stvar, pa su ga sa sjajnim splitskim timom DermaCare terapeutica obilježile i njihove razdragane klijentice. Splićanke su lijepe žene koje brižno njeguju svoju kožu i zbog toga će uvijek birati najbolje za sebe. Već deset godina upravo je to ono što im splitski DermaCare centar pruža.

Zahvaljujući multidisciplinarnom pristupu najsloženijim stanjima kože, kao i širokoj paleti dermokozmetičkih proizvoda, DermaCare centri vodeći su centri u Hrvatskoj za pružanje profesionalnih kozmetičkih usluga i savjetovanje.

U DermaCareu ističu kako su, uz vrhunske proizvode brendova Dermalogica, jane iredale i Advanced Nutrition Programme, njihova najveća vrijednost upravo terapeutice i Dermalogica eksperti. A tko se jednom pridruži splitskoj ekipi, iz nje ne odlazi. Od samog otvaranja splitskog DermaCare centra tamo su nezamjenjive Ivana Marić i Katarina Dužević, godinu dana kasnije došla je Marijana Polić, a kad se pokazala potreba za još jednom terapeuticom, pridružila im se i Martina Bočina.

- Dobar tim i ugodno ozračje centra ono su što su prepoznale naše klijentice, današnje uzvanice na rođendanskoj proslavi. Odnos koji kao tim gradimo s njima je topao i neposredan, odnos u kojemu usklađujemo njihove želje s realnim mogućnostima zbog čega nam se prepuštaju s  povjerenjem - objašnjava Ivana Marić.

Među njima su i beauty influenserice Vedrana Ilić, Mila Puljiz i Petra Bulić koje se redovito prepuštaju u profesionalne ruke DermaCare terapeutica. Iz prostora DermaCare centra party se preselio u obližnju Bokeriju koja se pobrinula za fantastičan catering, a rođendanska proslava ne bi se mogla nazvati takvom da prigodno nije rezrezana torta. Veselom splitskom timu u toj se akciji pridružila i Jelena Batić, vlasnica DermaCarea i zastupnica brendova Dermalogica, jane iredale i Advance Nutrition Programme.

- Ponosna sam na ovu sjajnu splitsku ekipu i ono što rade. Atmosfera u ovom centru je uvijek posebna, a cure vječno nasmijane. Što samo govori kako 'nima Splita do Splita' - emotivno je govorila Jelena Batić.

Smijeh i veselje, baš kao i dobra zabava potrajali su do večeri. Proslava prvih deset splitskog DermaCare centra će se pamtiti, a za drugih deset će sigurno biti potreban i veći prostor. Jer tko jednom dođe u DermaCare i upozna se sa stručnošću i znanjem Ivane, Kate, Marijane i Martine - uvijek se vraća.

Vaša reakcija na temu