Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Rimac automobili Rimac Automobili nastavljaju širenje

Rimac Automobili nastavljaju širenje

Otvorili prvi u nizu izložbenih prostora po Europi

Rimac Grupa nastavlja širenje otvaranjem prvog izložbenog prostora izvan Zagreba, i to u samom središtu Bruxellesa.

U suradnji s D’Ieterenom, predstavnikom Rimac Automobila za područje Belgije i Luksemburga nastao je ekskluzivni izložbeni prostor koji spaja najsuvremeniju tehnologiju s atmosferskim dizajnom.

'Kompletno Rimac iskustvo u prilagodbi, naručivanju i preuzimanju Nevere - i budućih Rimac hiperautomobila - pažljivo je ugrađeno u etos novog izložbenog prostora.

Kao dio suradnje s tvrtkom D’Ieteren, novi prostor osigurat će punu podršku nakon prodaje za vlasnike Rimac hiperautomobila, koristeći dijagnostičke alate koje je razvio Rimac tim uz potpuno digitalizirane postprodajne usluge', navodi se u priopćenju.

Otvaranjem prostora u Bruxellesu, D’Ieteren postaje 23. globalni prodajni partner za Rimac Automobile, pridodajući ekspanzivnom utjecaju brenda diljem Europe, Amerike, Bliskog istoka i Azije.

Hendrik Malinowski, generalni direktor Bugatti Rimca, na svečanom je otvaranju najavio da će sljedećih 12 mjeseci predstavljati još jedan važan period za kompaniju, dok je sam Mate Rimac istaknuo: 'Daljnji rast naše mreže partnera dolazi u važnom trenutku za Rimac brend, prateći isporuke Nevere diljem svijeta', prenosi Poslovni dnevnik.

Vaša reakcija na temu