Pipi oduševila ekipu na plaži novim okusima i genijalnim boomboxom!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Pipi oduševila ekipu na plaži novim okusima i genijalnim boomboxom!

Cure i momci, mame i bebe, bakice, spasioci s plaža, turisti i još masu ljudi osvojili su ultimativni ljetni gadget, Pipi prenosivi zvučnik

Pipi je proteklih dana u Splitu svoju bezbrižnu ekipu častila novim okusima - mlado i staro, domaći i furešti, na Baćama i Žnjanu uživali su u Pipi Mandarina-lubenica, Pipi Tonik mandarina i Pipi Kokola. Osim što su novim Pipi okusima oduševljena sva nepca, Pipi se potrudila da im lito bude još bezbrižnije!

Cure i momci, mame i bebe, bakice, spasioci s plaža, turisti i još masu ljudi, slučajnih i namjernih prolaznika, imali su priliku osvojiti Pipi boombox – genijalni prenosivi zvučnik, stvoren za vruće dane, bilo na plaži, jezeru, balkonu ili klupici, da podigne ionako dobru atmosferu.

U društvu mladog splitskog influencera i talentiranog plesača Luciana Plazibata, potrudili su se da otplešu koreografiju koju je na ultimativni ljetni hit, Bambina mia sastava Cambi, osmislila poznata plesačica Tina Walme. Puno plesnog talenta otkrila je Pipi ekipa na najpoznatijim splitskim plažama! Uz guc Pipija, malo smijeha, ritma i 2-3 ponavljanja – kućna kolekcija gadgeta bila je upotpunjena mondiš tech komadom!

Atmosferu pogledajte u galeriji i čekajte novu priliku za druženje s Pipi, a znate da Pipi uvik misli na svoju ekipu!

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(104929, "");
Pregledaj komentare
29