Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Petal Ads predstavlja oglasna rješenja za sve scenarije kao budućnost međunarodnog mobilnog oglašavanja

Petal Ads predstavlja oglasna rješenja za sve scenarije kao budućnost međunarodnog mobilnog oglašavanja

'Globalni brendovi mogu očekivati ​​sveobuhvatna međunarodna rješenja koja pomažu regijama da se povežu'

Petal Ads (bivši HUAWEI Ads), vodeći ekosustav mobilnog oglašavanja u industriji, poziva sve oglašivače na prihvaćanje prilagođenih oglasnih rješenja za sve scenarije na mobilnim uređajima kako bi što lakše došli do azijske publike i pomogli europskim oglašivačima prilikom ulaska na kinesko tržište.

Tijekom posebnog masterclass-a na kojem su sudjelovali vodeći svjetski brendovi na ovogodišnjem OMR Festivalu, Petal Ads je predstavio marketing na pametnim uređajima kao sljedeću evoluciju u međunarodnom mobilnom oglašavanju, koje je prvenstveno steklo značajnu popularnost u Kini i sada se širi prema drugim globalnim tržištima.

'Vjerujemo da su oglasna rješenja za sve scenarije na pametnim uređajima velika prilika za povezivanje ljudi i tvrtki diljem svijeta', rekao je Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Services Europe. 

'Iako je globalno oglašavanje putem pametnih uređaja još uvijek u ranoj fazi, globalni brendovi koji rade s Petal Adsom mogu očekivati ​​sveobuhvatna međunarodna rješenja koja pomažu regijama da se povežu.'

Implementacija budućnosti mobilnog oglašavanja

Marketing na pametnim uređajima, inače poznat kao oglašavanje putem pametnih uređaja, je Ads-as-a-service (AaaS) koji je usmjeren na korisnika, međusobno povezan i stvara dodirne točke u stvarnom vremenu za učinkovito dosezanje publike na globalnoj razini. Ovaj način stvara sveobuhvatnije dodirne točke s brandovima kako bi pomogao korisnicima u donošenju boljih odluka baziranih na vise modalnom pristupu, poput glasa, vizualne, virtualne ili mješovite stvarnosti i dizajna temeljenog na određenom scenariju.

Petal Ads dobro je pozicioniran u implementaciji oglašavanja na uređajima na međunarodnoj razini zahvaljujući pristupu do više od milijardu uređaja na tržištu. Budući da je dio Huawei Mobile Services (HMS), Petal Ads koristi više od 20 godina znanja, ugleda i iskustva vodećeg globalnog igrača u tehnološkoj industriji.

Platforma uključuje opsežnu pokrivenost Huawei uređajima u Kini s aktivnom bazom korisnika s vodećim tržišnim udjelom od 25%. Ova prednost, u kombinaciji s podacima prve strane Petal Adsa, prednjači u angažiranju globalne i visokovrijedne Huawei publike, poput preko 60 milijuna kineskih putnika, povezujući oglašivače s međunarodnim i kineskim tržištima.

Huawei, koristeći mogućnosti umjetne inteligencije na svojim uređajima poput lansiranih pametnih telefona P60 Pro i Mate X3, ima znanje i iskustvo u razumijevanju svoje publike, istovremeno osiguravajući najviše EU standarde zaštite podataka. To omogućuje Petal Adsu da dobije točne i bogate uvide o ponašanju korisnika i pomaže stvoriti mogućnosti oglašavanja koje nadilaze pametne telefone pri čemu se korisnici oslanjaju na više uređaja i scenarija u cijelom ekosustavu.

Petal Ads povezuje i izdavače trećih strana na vrhu HMS ekosustava, što dodatno unapređuje DMP (Data Management Platform) rješenje za uspostavljanje veza u stvarnom vremenu s Android korisnicima izvan Huawei platformi.

'Pametno oglašavanje brzo postaje vitalni element u krajoliku mobilnog marketinga', podijelio je Elvin Altun Noyan, direktor Njemačke iz Mobile Marketing Association.

'Kako podaci nastavljaju oblikovati budućnost oglašavanja, prepoznajemo važnost izgradnje platformi koji korisnicima pomažu u donošenju inteligentnijih odluka zahvaljujući učinkovitim, personaliziranim i sigurnim rješenjima za oglašavanje.'

Petal Ads otvara pristup međunarodnim tržištima

Petal Ads razumije da je međunarodno mobilno oglašavanje još uvijek u relativno ranoj fazi i da nekoliko solidnih pružatelja usluga može oglašivačima ponuditi potpuno sveobuhvatni globalni pristup. To je neiskorišteni segment koji je otporan na makroekonomske trendove, a Petal Ads ga vidi kao priliku da pomogne oglašivačima da olakšaju komercijalne veze diljem svijeta i pomogne regijama da se povežu, uključujući Kinu.

Štoviše, Huawei je predvidio da će do 2030. biti uspostavljeno više od 200 milijardi veza diljem svijeta, s više od 1 jotabajta (ekvivalentno bilijunu terabajta) podataka koji će se generirati i što na krajudovodi do zaključka da postoji još više podataka koji pomažu u razumijevanju potreba korisnika i više povezanosti koje treba postići u sljedećih 7 godina.

Uz lokalni otisak na većini regionalnih tržišta, Petal Ads pruža oglašivačima pristup međunarodnim tržištima, uključujući Kinu. Platforma nudi prilagođene inicijative oglašivačima da iskoriste neka ključna vremena preokreta za svoje poslovne i sezonske ili lokalno specifične kampanje, kao što su one tijekom Božića, Crnog petka, Valentinova ili novijih ramazanskih kampanja.

Za tvrtke koje žele razviti svoje poslovanje među kineskim potrošačima, Petal Ads dovodi do opsežne pokrivenosti Huawei uređajima u Kini, prikupljajući znatan broj visokokvalitetnih korisnika i čineći je vodećom platformom za oglašavanje u zemlji. S vrhunskim učinkom u Kini s tržišnim udjelom aktivnih korisnika od 25% i od 47,4% tržišnog udjela u sklopivim uređajima, Huawei nudi značajnu priliku za tvrtke koje žele pristupiti kineskom tržištu, uz dopiranje do kineskih putnika i druge granične publike u EU. Petal Ads planira proširiti 'Global Business Growth Ads Suite' kako bi vrhunskim brend partnerima pružio prilagođenije iskustvo oglašavanja s više medijskih mjesta, suradnji brandova i savjetovanja o lokalnom kineskom tržištu. Petal Ads ima za cilj podržati uspjeh branda i kampanji, osiguravajući da partneri postignu svoje ciljeve poslovnog rasta.

'Kao proizvođač uređaja i mobilna oglasna platforma, u jedinstvenoj smo poziciji da ponudimo prilagođena i segmentirana rješenja koja zadovoljavaju specifične potrebe globalnih klijenata. Pozdravljamo brendove i agencije u Europi da se udruže s Petal Ads kako bi stvorili učinkovite i zanimljive kampanje koje dosežu publike u Kini i izvan granica', zaključio je Jaime Gonzalo.

Petal Ads nastavljaju nevjerojatan rast

Petal Ads neprestano raste od svog predstavljanja 2020., omogućujući izdavačima, oglašivačima i trgovcima da prošire svoje poslovanje i povežu se s više kupaca. Platforma je svjedočila 9-strukom rastu svoje mreže oglašivača i 4-strukom rastu svoje mreže izdavača u prošloj godini, uspjevši doseći preko 730 milijuna mjesečno aktivnih korisnika na globalnoj razini. Platforma također koristi snažnu strategiju upravljanja podacima i korisničke oznake kako bi omogućila učinkovitu segmentaciju publike i pružila vrijedne uvide. S prisutnošću u više od 170 zemalja i regija, Petal Ads je sklopio partnerstvo s više od 60 certificiranih agencija i robnih marki širom svijeta kroz svoj Petal Ads Partner Program, uključujući Avow, MMA i El Corte Ingles, i druge.

Ovi bliski partneri podijelili su neprocjenjive trendove i uvide tijekom masterclass festivala OMR, razmjenjujući znanja s globalnim brendovima kako bi pomogli pomaknuti industriju naprijed. Masterclass se može pogledati na linku.

O Petal Ads

Petal Ads je brzorastuća i vodeća mobilna oglasna platforma za izdavače, oglašivače i trgovce koji žele potaknuti rast i proširiti svoju publiku.

Petal Ads pomaže partnerima u postizanju rasta putem svoje opsežne platforme od preko 360.000 izdavača diljem svijeta i oglašivača koji dolaze iz raznolikog raspona od preko 200 industrija. Agencije i tvrtke dopiru do više od 730 milijuna visoko angažiranih i visokovrijednih novih klijenata u cijelom Huawei ekosustavu i šire.

Inovacija je dio DNK Petal Ads. Petal Ads pruža prvoklasna rješenja za ciljanje koja koriste uvide u hardver, softver i usluge te koriste dragocjeno znanje stečeno iz podataka prve strane i putem inteligentnog sustava korisničkih oznaka kako bi pomogli oglašivačima u izračunu publike, analizi uvida i ponovnom ciljanju. Agencije imaju koristi od proširenih i raznolikih novih tokova publike dostupnih putem Petal Adsa. Petal Ads je platforma za oglašavanje za one koji žele isplativ način dosezanja neiskorištene i vrijedne nove publike.

Odabran od strane poznatih partnera, Petal Ads je nagrađivan s predanošću sigurnosti i privatnosti korisnika, zajedno s lokalnim i globalnim timovima za podršku koji nude prilagođena rješenja. U EU/EEA, Petal Ads pruža i upravlja Aspiegel SE, tvrtka osnovana u Irskoj u skladu sa svim primjenjivim zahtjevima EU.

Za više informacija o Petal Ads posjetite link.

Posebne akcijske ponude u svibnju

U prednarudžbi dostupan u elegantnoj crnoj boji i jedinstvenom Rococo Pearl uzorku, P60 Pro savršeno se nadograđuje s ultimativnim pametnim satom Huawei Watch GT 3 Active ili Elegant.

Preporučena maloprodajna cijena HUAWEI P60 Pro pametnog telefona u prednarudžbi je 1.199,00 eura, a svi kupci koji prednaruče ovaj pametni uređaj u periodu od  09.05. do 20.05.2023. kod odabranih Huawei partnera, uz ovaj pametni telefon besplatno dobivaju i pametni sat HUAWEI Watch GT3. Za više informacija posjetite link.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge 'u oblaku' (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. 'Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta', krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnikeFacebook stranicu Huawei Mobile HrvatskaHuawei Mobile Hrvatska InstagramHuawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Vaša reakcija na temu