LUNARIA Moderno rublje s dozom luksuza od sada i u novoj prodavaonici u Solinu

LUNARIA Moderno rublje s dozom luksuza od sada i u novoj prodavaonici u Solinu

Fani Čapalija, Andrea Šušnjara, Žanamari Perčić, Anamarija Asanović, Monika Sablić, Gianna Apostolski, Renata Lovrinčević Buljan... došle su na otvaranje

Sve pripadnice nježnijeg spola od sada ženstveno, senzualno i kvalitetno donje rublje mogu pronaći i u Solinu, na još jednoj adresi na kojoj se smjestila treća Lunaria prodavaonica.

Lunaria je brand koji se nametnuo vrhunskom kvalitetom i u kratkom vremenu postao nezaobilazno mjesto kupnje donjeg rublja za cijelu obitelj. Moderne kolekcije zadovoljit će i najosvještenije kupce koji čak i u trenucima opuštanja žele biti lijepo odjeveni. Da donje rublje ima posebnu čar i da je ženama jako važno kako se u njemu osjećaju, svjedoče brojne zadovoljne klijentice koje svoje intimne kombinacije pronalaze u Lunariji. Svoje favorite pronašle su i naše poznate dame poput Fani Čapalije, Andree Šušnjare, Žanamari Perčić, Anamarije Asanović, Monike Sablić, Gianne Apostolski, Renate Lovrinčević Buljan, Marije Pirić, Sandre Ledenko, Nede Makjanić Kunić, Ines Nosić, Barbare Kurtović... koje nisu skrivale oduševljenje bogatim i divnim asortimanom.

U posebnim linijama su modeli korzeta i grudnjaka te izbor vrhunskih talijanskih kupaćih kostima koji najavljuju ljeto koje samo što nije. Lunaria linije su i idealan poklon za predstojeći Majčin dan, rođendan, djevojačku ili neobavezan znak pažnje kojem će se svaka žena razveseliti.

Lunaria će već nakon prve posjete postati omiljeno mjesto kupnje donjeg rublja i pidžama za cijelu obitelj i za sve generacije. Najfiniji materijali, visoka kvaliteta izrade i vrlo povoljne cijene, učinit će trgovinu Lunaria u Tommyjevom Hipermarketu u Solinu na adresi Antuna Gustava Matoša 29, nezaobilaznim mjestom kupnje. Cijelu priču oko otvorenja dodatno je upotpunila humanitarna nota pod nazivom 'Slikaj srcem', gdje su se gosti imali priliku fotografirati i samim time, svojom jednom objavom fotografije na društvenim mrežama, donirati kunu Zavodu za urologiju – KBC Split. Akcija traje do 31. svibnja.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14