Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IMOTA BIKE & WINE ĐIR Volite li vino? Ova biciklijada je kao stvorena za vas!

IMOTA BIKE & WINE ĐIR Volite li vino? Ova biciklijada je kao stvorena za vas!

Za prvih 100 prijavljenih sudionika osigurane su promotivne majice biciklijade

Kakve veze ima Ivana Brlić Mažuranić s imotskim vinarstvom? Kakav okus ima vino iz vinograda u vlasništvu građe-vinara? Gdje se nalazi najveće svrdlo na svijetu? Je li ispravno reći bušenje ili Bušanje? Tko su 'pioniri samostalnog privatnog vinarstva' Imotske krajine? Koja je nadmorska visina na kojoj se nalazi 'najviši' vinograd Chardonnaya u RH? Koliko vrsta perunika (irisa) ima i kakve su boje? Tko je prvi 'frezao' kamen u Imotskoj krajini? Zašto je  uništenje nekada nadaleko poznate Imotske vinarije privatizacijom na naš, hrvatski način dobro za cikloturizam Imotske krajine? Zašto Bili vuk nije vuk? Zašto je Katić Katich ili zašto nije Katich Katić? I za kraj… najvažnije pitanje, a koje je itekako bitno za odgovore na sva prethodna: kakav je okus imotskog pršuta?

Imota Bike & Wine đir 2022. - to je mjesto gdje će se saznati odgovori na navedena pitanja. 

- Nažalost, s obzirom na to da nismo baš sveznajući, na posljednje pitanje ostat' ćemo bez riječi i na njega ćete morati sami dati odgovor. Stoga, vidimo se u nedjelju, 22. svibnja, u 9 sati u Eko selu Grabovci, Proložac Gornji - poručili su organizatori. 

Prijave za Imota Bike & Wine đir v4.0 (IBW 2022.) vrše se na ovom linku, a za prvih 100 prijavljenih sudionika osigurane su promotivne majice biciklijade.

Objavljena je i ruta. Biciklijada se dijelom vozi po asfaltnim cestama koje neće u cijelosti biti zatvorene za promet.

- Ruta je MTB tipa (šumski putevi, makadami, asfalt), ali imamo rješenje i za cestovnjake, dužine je oko 35 km uz samo 105 m usponske razlike i pogodna za apsolutno sve koji znaju voziti bicikl - naveli su organizatori.

Za sve sudionike biciklijade na predviđenim mjestima zaustavljanja osigurani su voda za piće kao i degustacija proizvoda vinara i vinogradara imotskog vinogorja.

Na cilju, kod 'Zelene katedrale' u Prološcu Donjem, po završetku biciklijade, osiguran je transfer za vozače koji su došli automobilima te prigodan ručak za sve bicikliste.

Vaša reakcija na temu