Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Oldtimer Promo Tour Malačka FOTOGALERIJA Starodobnici osvojili Malačku

FOTOGALERIJA Starodobnici osvojili Malačku

Popeli su se na 477 m nadmorske visine

Automobili, svi redom stariji od 30 godina, u sklopu još jednog Oldtimer Promo Toura uspjeli su savladati uspon do Malačke na Kozjaku i popeti se na 477 m nadmorske visine. 

Najstariji model Fiat 1100 iz 1961.g., zajedno s još osam oldtimera, uspio je vijugavom cestom popeti se na poznatu uzvisinu Malačka na Kozjaku. Osim njega, bilo je tu još uglavnom modela starih oko 50 godina, uglavnom Fiata iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća, računajući i Zastavu, a od predstavnika njemačke auto industrije bila je legendarna VW Buba te Ford Fiesta. 

Najljepša nagrada svima koji su sa svojim oldtimerima u subotu u sklopu Oldtimer Promo Toura stigli do platoa Malačke bio je prekrasan pogled na Split, Kaštela i Kaštelanski zaljev te Marjan i Čiovo, a nazirali su se i najbliži srednjodalmatinski otoci. Naravno ne smijemo zaboraviti i na uživanje u šetnji u prekrasnoj prirodi.

Nakon predaha vožnja je nastavljena preko mjesta Škopljanci Radošić do Prapatnice gdje je bio organiziran ručak za sve sudionike Oldtimer Promo Toura Malačka.

Vaša reakcija na temu