Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook BUGATTI W16 MISTRAL Mate Rimac predstavio prvi novi automobil dizajniran pod njegovim vodstvom

BUGATTI W16 MISTRAL Mate Rimac predstavio prvi novi automobil dizajniran pod njegovim vodstvom

Napravit će se 99 jedinica po cijeni od 5 milijuna eura

Mate Rimac predstavio je jutros prvi novi automobil kojeg je Bugatti Rimac dizajnirao pod njegovim vodstvom.

Radi se o modelu Bugatti W16 Mistral, a kako stoji na Facebook stranici Bugattija, ime je dobio po vjetru koji puše na jugu Francuske.

'Dame i gospodo, Bugatti W16 Mistral. Prvi novi Bugatti osmišljen i razvijen pod vodstvom Bugatti Rimca. Ovaj model bit će posljednji te vrste prije nego što prijeđemo na sljedeću generaciju hibridnih Bugattija. Napravit će se 99 jedinica po cijeni od 5 milijuna eura.

Proteklih smo tjedana automobil pokazivali samo postojećim vlasnicima Bugattija i njima se automobil toliko svidio da je već potpuno rasprodan. Bugatti je stoga ponovno rasprodan (nema novog Bugattija koji se danas može naručiti). Proizvodi kapaciteti popunjeni su do kraja 2025. godine. Čestitamo cijelom timu na ovom nevjerojatnom postignuću', objavio je Rimac na Facebooku.


Vaša reakcija na temu