Restoran Tin predstavlja novi jelovnik u kojem će se naći za svakoga ponešto

Restoran Tin predstavlja novi jelovnik u kojem će se naći za svakoga ponešto

Osim odrezaka, tjestenine i burgera po kojima su bili poznati, u ponudu restorana je od nedavno uvršten i sushi

Moderno i dizajnerski uređen restoran Tin smjestio se na zadnjem katu centra Mall of Split. Lokacija na samom krovu centra pruža pogled na Split, te omogućava uživanje u predivnim zalascima s udobne terase restorana.

Restoran se već od otvaranja pretvorio u omiljeno okupljalište gurmana i ljubitelja dobrog vina, a svojim povoljnim cijenama je privukao i širu publiku željnu upoznavanja s konceptom ovog objekta. Za novi jelovnik je zadužen talentirani kuhar Marin Ružić koji nam je predstavio neka od jela s novog menija. Iz ponude je istaknuo kvalitetne, odležane steakove s područja Južne Amerike poput Black Angus i Rib Eye steaka koji spadaju u omiljena jela posjetitelja restorana.

Osim odrezaka, tjestenine i burgera po kojima su bili poznati, u ponudu restorana je od nedavno uvršten i sushi koji je iznenadio sve posjetitelje svojom kvalitetom i uobičajeno niskim cijenama ovog jela. Iz restorana su nam otkrili da kod svih jela izrazito paze na kvalitetu sastojaka, a za cijelu priču je bitna i usluga koja vam pruža osjećaj kao da se nalazite kod kuće.

Ovog ljeta je restoran po prvi puta otvorio i svoju prostranu terasu na kojoj se trenutno odvija Mediterranean Rooftop Split event s brojnim gostovanjima DJ-eva i ostalim prigodnim programom koji nas očekuje tijekom ljeta. Na samoj terasi također se mogu kušati jela s menija upotpunjena ponudom tematskih koktela na bazi gina.

Broj telefona za rezervaciju mjesta u restoranu ili na Mediterranean Rooftop eventu je 021 314 063, a kako bi upoznali publiku s konceptom, restoran preko Facebook stranice Dalmatinskog portala dijeli bocu Gin Marea koja se može iskoristiti u subotu na nastupu DJ George Rafaela na njihovoj terasi.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(69742, "");
Pregledaj komentare