Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kavoljupci, pripremite svoja osjetila za vrhunski doživljaj – Nespresso je stigao u Mall of Split
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Kavoljupci, pripremite svoja osjetila za vrhunski doživljaj – Nespresso je stigao u Mall of Split

Postoji li bolji trio od kave, sunca i mora? Uživajte u osjećaju koji donosi jer otvoreno je novo prodajno mjesto s najboljom kavom u gradu

Nespresso je sada još bliže vama jer otvoreno je novo prodajno mjesto u centru Mall of Split koje možete posjetiti na adresi Josipa Jovića 93, na razini 1. Ovaj globalno poznati brend kave, aparata te dodataka za kavu novim prodajnim mjestom osigurava vrhunsko iskustvo ljubiteljima kave u Splitu i okolici. Nespresso s ponosom predstavlja mjesto gdje se ljubav prema kavi susreće s inovacijama i gdje svaki posjet postaje pravi ritual uživanja u kavi.

U novom pop-up butiku imate priliku isprobati pažljivo pripremljenu kavu iz bogate ponude, kao i ekskluzivne kave iz limitirane serije, koje možete kušati potpuno besplatno. Uz to, kroz interaktivno iskustvo možete se povezati s našim stručnim specijalistima za kavu, koji će vam rado pružiti sve potrebne savjete i informacije o različitim vrstama kave, njihovim okusima i karakteristikama, kao i o jedinstvenim aparatima iz ponude.


Bilo da ste dugogodišnji ljubitelj Nespresso kava ili tek otkrivate čaroliju koju donose, novo prodajno mjesto pružit će vam sve što je potrebno da vaša svakodnevna rutina postane pravi ritual ispijanja kave. Na jednom mjestu saznajte sve o najsuvremenijim aparatima za kavu koji uz kombinaciju elegancije i jednostavnosti korištenja pružaju posve novo iskustvo pripravljanja omiljenog napitka u danu pružajući cijelu paletu okusa i aroma.

Nespresso prodajno mjesto u centru Mall of Split nije samo trgovina – to je destinacija za sve istinske ljubitelje kave, mjesto gdje možete istražiti nove okuse, steći nova znanja i uživati u svakom trenutku. Pozivamo vas da posjetite Nespresso pop-up butik i isprobate široku paletu kava iz Original, Vertuo te limitirane kolekcije i uživate u jedinstvenom iskustvu koje nudi Nespresso – posjetite nas već danas!

Vaša reakcija na temu